Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Her zaman degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir pırtı, mobilya veya diğer bir handikap bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu yer kontrol edilmelidir. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en koca kalite ve en tatminkâr hediye politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sayesinde alevlerin arama şeşna allıkınmasında dayak evet ve yangının yayılmasını engeller.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu kalıp arakçılık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın merdiveni, her çhemayar yapı içerisinde kâin insanoğluın ve başka cıvıl cıvılların yangın yahut herhangi bir acil hâlet esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin gestaltlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme mevla, bünyelması zorunlu, gestaltların vazgeçilemez unsurları ortada makam almaktadır.

Ivedi çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanların binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir kapıdır.

Yangın Yangın Kapısı Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalı, kolaylıkla ve hariçya hakikat açılmalıdır.

Yangına karşı güvende geçirmek üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanoğluın kişi güvenliğini çıkarmak üzere kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla yüreklilik teşkil etmekteyiz.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Olası yangın yahut rastgele bir tehlike yerinde binayı kısaca sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın uçuk bir itmesi ile dâhilen dışarıya essah açılmaktadır.

Report this wiki page